Ongoing

Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

Cambra de Comerç de Tarragona Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Curs presencial d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals 100% subvencionat a Tarragona per la Cambra de Comerç

Premis Empresa Tarragona Impulsa

Tarragona Impulsa Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N, Tarragona

L'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l'emprenedoria.

Premis economia social

CoopCamp

aracoop promou el reconeixement dels millors treballs universitaris sobre el tercer sector, l’economia social o per formar especialistes en gestió de cooperatives.

Curs reproducció i arxiu

Cambra de Comerç de Tarragona Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Curs subvencionat informàtica i noves tecnologies. Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa.

Marquèting management

Cambra de Comerç de Reus C/ Boule, 2, Reus

Per Directors / es Generals, CEO 's, Gerents, Directors / es Comercials i de Vendes, Brand Mangers o Export Managers que necessiten incorporar els coneixements i instruments del màrqueting per esdevenir hàbils estrategs capaços de conduir a les seves organitzacions a l'èxit i l'excel·lència empresarial.

Comptabilitat pràctica

GoOn Training Calle de Joanot Martorell, 15,, Vila-Seca

Formació pràctica enfocada a la comprensió i interpretació de la comptabilitat.

Moltes vegades deixem en mans d'externs la comptabilitat del nostre negoci però no hem d'oblidar que és un puntal indispensable per a la presa de decisions estratègiques.

Curs “Presentacions d’impacte”

Centre de Formació Integral de la Diputació de Tarragona Boca de la Mina, 36, Reus

Vols millorar les teves presentacions en públic? T’agradaria sentir-te més còmode i connectar realment amb l’audiència? L’impacte que deixes en els altres és la teva targeta de presentació!