Formació

Formació

Càpsules d'autoocupació

Cursos tècnics de 3 hores de durada adreçats a estudiants d’últim curs de graus universitaris. Mostra a l’estudiant les possibilitats que li ofereix l’autoocupació i com a partir dels seus estudis pot desenvolupar un projecte professional autònom que faci possible el seu desenvolupament personal i professional.

Aquest tipus d’activitats s’organitzen amb la col·laboració dels col·legis professionals relacionats amb cada centre.

Mòduls estudiants URV

Cursos tècnics de 6 hores adreçats a estudiants de grau a fi de donar a conèixer la possibilitat d’emprendre i conèixer el procediment a seguir per desenvolupar un projecte a empresarial.

✓ Del projecte final de carrera al projecte de negoci.
✓ Com crear un despatx d’advocats.
✓ Com crear un despatx d’economistes.
✓ Gestió i organització de la consulta mèdica
✓ Gestió i organització d’un estudi d’arquitectura.
✓ Com crear un celler.

Curs bàsic exprés

Curs tècnic de 8 hores adreçat a persones emprenedores en fase prenatal i/o inicial. Aquest curs bàsic impartit per URV Emprèn facilita els coneixements mínims necessaris pels emprenedors en potència, per tal que siguin capaços de crear i llençar el seu projecte personal al mercat. Dates previstes: abril i setembre 2017.

Curs bàsic intensiu

URV Emprèn club de l'emprenedor

Cursos tècnics de 30 hores adreçat a persones emprenedores en la fase prenatal i/o inicial (prèvia a la creació i/o amb menys de dos anys desprès de la constitució).
Objectius: Alternativa idònia per aquells que es senten atrets per la possibilitat d’iniciar el seu propi projecte i que disposen de més temps que el públic del curs exprés.

Curs de consolidació

Curs de consolidació de 40 hores adreçat a emprenedors en fase post-natal, empresaris de PIME’s en general, consellers d’empreses i empreses SPIN-OFF.

Objectius: reflexió sobre la realitat de l’empresa en els seus primers anys de vida, i facilitar l’exercici de decisió sobre les alternatives de creixement que es troba.

Formació específica

✓ L’empresa creativa
✓ Emprenedoria social
✓ Xarxes socials i comunicació 2.0.
✓ Mètodes i eines de finançament.
✓ Fiscalitat per a emprenedors.
✓ L’emprenedor i la direcció d’equips humans.

✓ Gestió de comerços i e-commerce.
✓ Economia col·laborativa.

✓ Comerç de proximitat i la seva dinamització.
✓ Màrqueting i comercialització per a start-up.

Quina formació necessites?

Necessites formació en algun àmbit específic? Pot fer-nos la teva proposta i l’equip URV Emprèn ho valorarà i et proposarà un pla de capacitació a mida de la teva persona, empresa o entitat.

Sol·licita'ns més informació

    La persona que es registra autoritza expressament a Fundació Universitat Rovira i Virgili perquè procedeixi a incloure les dades que figuren en els camps anteriors en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, per resultar necessaris per a la correcta prestació del seu servei d’informació. El responsable d’aquest fitxer és Fundació Universitat Rovira i Virgili . Les dades de caràcter personal que ens hagi proporcionat seran tractades per Fundació Universitat Rovira i Virgili, furv@urv.cat, d’acord amb el que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD) , a efectes de l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació previstos per aquesta llei. Fundació Universitat Rovira i Virgili es compromet a no utilitzar les dades recollides per a un altre fi que el d’oferir el seu servei d’informació i a no cedir-los a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari. En cas de no voler rebre informació d’Fundació Universitat Rovira i Virgili, dirigeixi un correu a Fundació Universitat Rovira i Virgili indicant en l’assumpte BAIXA DE CORREU I INFORMACIÓ. Per ampliació sobre les dades fiscals de Fundació Universitat Rovira i Virgili visiti l’AVÍS LEGAL.