Curs “Presentacions d’impacte”

Loading Events
  • This event has passed.

Presentació

Vols millorar les teves presentacions en públic? T’agradaria sentir-te més còmode i connectar realment amb l’audiència? L’impacte que deixes en els altres és la teva targeta de presentació!

En aquest curs pràctic es treballaran les eines i recursos bàsics que necessitem per a parlar en públic amb confiança i autenticitat.

Si ets emprenedor o emprenedora t’ajudarem a preparar el teu pitch perquè sigui d’alt impacte! No deixis que se t’escapi cap oportunitat! Et cal despertar l’interès de l’altre ja sigui un client potencial, un inversor o algú que et podria passar un contacte important.

> Objectius

El taller es divideix en dos mòduls de continguts diferents:

En el primer mòdul aprendràs com planificar les presentacions tenint en compte els objectius i els destinataris, així com la millor manera de seleccionar i estructurar adequadament els continguts i de dissenyar els materials de forma atractiva i eficaç.

En el segon mòdul perfeccionaràs les teves habilitats comunicatives, tot detectant els punts de millora, per tal d’exposar de forma convincent una idea en només 60 segons. Així mateix, et prepararem per respondre amb èxit possibles preguntes que et pugui plantejar l’audiència.

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i gerents del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que volen formar-se per aplicar i desenvolupar, en la seva pròpia empresa, recursos i tècniques de màrqueting digital per posicionar i donar valor a la seva marca.

> El mètode

El taller serà eminentment pràctic i s’enregistraran les intervencions i presentacions dels participants, per tal de visionar-les després conjuntament i afavorir així un diàleg constructiu basat en l’autoanàlisi i la reflexió col·lectiva.

June 04 2019

Details

Date: June 4, 2019
Time: 16:00 - 20:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Centre de Formació Integral de la Diputació de Tarragona

Boca de la Mina, 36
Reus, Tarragona Espanya

+ Google Map

Organizer

Conservatori de la Diputació a Reus