Emprenedors

Emprenedors

Suport inicial

Valoració general de la idea i diagnòstic a seguir
Protecció de la idea i/o la tecnologia (si s’escau)
Valoració de les competències personals o de l’emprenedor
Prospecció de mercat potencial
Valoració de partida de la idea i el model de negoci
Assistència en la realització del pla d’empresa
Gestió de recursos: financers, humans, de mercat, etc.
Seguiment a través del contacte amb el tutor

Suport específic

Desenvolupament de mercat
Start-up coaching
Estraègia de finançament

Dimarts emprenedor

URV Emprèn dimarts emprenedor

Cicle de conferències i debats anomenats Dimarts Emprenedors sobre temes d’interès per a les persones emprenedores. Són trobades de caire motivador, que conviden a la reflexió sobre diferents experiències i temes relacionats amb la creació de nous projectes empresarials.

Club de l'emprenedor

URV Emprèn club de l'emprenedor

Compartir coneixements i experiències en emprenedoria a fi de potenciar la creació d’empreses a la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre, així com les xarxes de treball conjunt entre els àmbits acadèmic i empresarial.  Potenciant la divulgació de la informació generada i recollida per la Càtedra d’Emprenedoria de la URV.

Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya

El Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya és “la festa major dels emprenedors de les comarques de Tarragona”. Una jornada d’informació, debat i relacions, en un marc lúdic i tècnic, on hi participen i emprenedors i empreses del territori.

El programa d’activitats conjuga ponències i debats, amb tallers d’habilitats emprenedores, casos de bones pràctiques, networking i activitats lúdiques. L’acte esdevé un espai d’informació, coneixements i novetats i, sobretot, una oportunitat per a la relació entre les empreses.

Jornada d’Emprenedoria Social

Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i la generació de noves iniciatives en diferents àmbits, es programa, anualment, la celebració d’una jornada dedicada a l’emprenedoria social. El programa conjuga ponències i taules rodones.

Amb aquesta iniciativa es procura donar resposta a les necessitats que presenta la societat i que requereixen alternatives en el marc de l’economia social, en les que sense que necessàriament tinguin una orientació al lucre, proporcionen solucions imaginatives i eficients.

Simpòsium de Cooperativisme

Anualment s’organitza un Simpòsium de Cooperativisme i Economia Solidària amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor d’iniciatives d’àmbit cooperatiu.

En aquesta jornada hi participen cooperatives i representats d’institucions públiques i privades que interactuen en l’àmbit cooperatiu.

Formació en emprenedoria

URV Emprèn posa a l’abast del territori diverses modalitats de formació en el camp de l’emprenedoria. Aquesta formació és elaborada per l’equip docent de la Universitat Rovira i Virgili, combinant la participació de diversos professors universitaris amb emprenedors, empresaris i altres professionals experts. La URV lliura diplomes de reconeixement als participants dels programes de formació en emprenedoria.

 Bàsic Exprés.
 Bàsic Intensiu.
 Consolidació.
 Formació especifica.
 Curs semipresencial d’emprenedoria.
 Capsules formatives per estudiants URV.