Premis Empresa Tarragona Impulsa

Loading Events
  • This event has passed.
tarragona impulsa

L’Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l’emprenedoria.

La conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs dels “PREMIS EMPRESA TARRAGONA IMPULSA”, amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Aquests premis volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com: la sostenibilitat mediambiental i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l’esport, la salut, l’atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic.

Amb el suport a l’emprenedoria, l’Ajuntament de Tarragona vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret, d’iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

Per aquest motiu es convoquen uns premis que premiaran per una banda les iniciatives sorgides per part dels centres educatius de la ciutat que imparteixin ESO, BAT, o CF que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre els joves. Aquests obtindran un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i amb un premi econòmic de 1.000 €.

Altrament, es creen sis premis als millors projectes empresarials per a projectes empresarials en fase d’ideació i per a empreses constituïdes com a màxim als últims tres anys. Amb una dotació econòmica de 3.000 € pel primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada categoria.

April 01 2019

Details

Start: April 1, 2019 @ 08:00
End: June 15, 2019 @ 17:00
Event Categories:
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 24 36 09

Visit Venue Website

Organizer

Ajuntament de Tarragona
Phone: 977296100
Website: Visit Organizer Website