Hem convocat missió a Sud-àfrica, Moçambic i Tanzània

Loading Events
  • This event has passed.

La Cambra de Tarragona ha convocat pels dies 3 al 12 de novembre una nova missió empresarial al continent africà, concretament a Sud-àfrica, Moçambic i Tanzània. Val a dir que aquest viatge de negocis, que serà multisectorial i obert a tots els exportadors de l’Estat, comptarà amb un ajut per a les empreses que contractin agenda.

Sud-àfrica és la primera economia de la zona, amb gran estabilitat i moltes oportunitats. Amb un bon creixement de la classe mitjana i mitjana-alta. Representa al mateix temps la porta d’entrada per a tots els països de l’Àfrica Austral. En disposar d’una bona base industrial, ofereix bones oportunitats en maquinària, i tot tipus d’inputs industrials.

Moçambic ha passat aquests últims anys de ser “l’aneguet lleig” de la regió a ser el país amb major potencial. Les grans reserves de gas natural han obrat el miracle i s’ha convertit en la destinació de gran quantitat d’empresaris i d’inversors, sobretot procedents de Portugal. La baixada dels preus del petroli havia refredat les expectatives, però sembla que torna a rellançar-se. Grans jaciments de carbó també impulsen la seva economia. Creixements del sis al set per cent són els culpables del canvi espectacular que hem pogut observar aquests últims anys.

Tanzània és un país força conegut per la Cambra. El visitem des de 2005. En tots aquests anys ha canviat molt, i ha experimentat un creixement sostingut superior al set per cent. Ofereix moltes oportunitats a les nostres empreses en construcció, inversió pública en infraestructures i telecomunicacions, turisme…, Té un sector agrícola molt important i amb gran necessitat d’inversions i modernització, que està impulsant la seva economia. Amb una borsa de gas molt important a les seves costes, i el descobriment de grans bosses d’heli, ens indiquen que sembla ser que la seva economia continuarà creixent.

November 03 2019

Details

Start: November 3, 2019 @ 08:00
End: November 12, 2019 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website