Segona edició Concurs d’idees

Loading Events
  • This event has passed.

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Calafell ha convocat la segona edició del concurs d’idees i iniciatives empresarials, que té l’objectiu de dinamitzar i promocionat la iniciativa emprenedora. Fins al proper 4 de novembre s’hi poden presentar candidatures. La inscripció pot fer-se a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

La borsa econòmica del premi haurà de destinar-se a desenvolupar l’activitat proposta en el projecte o idea, i haurà de ser al terme municipal de Calafell i per part d’empreses o emprenedors amb domicili social municipi. A més dels diners, en el premi hi ha també uns serveis s’assessorament i promoció.

Hi haurà dues categories del premi. Una reconeixerà la millor idea empresarial: la més creativa i innovadora, que vagi en la línia del desenvolupament del municipi. L’altra, premiarà la millor iniciativa: es guardonarà, en concret, el projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. La millor idea tindrà un premi de 600 euros, més assessorament i promoció. La millor iniciativa, de la seva banda, rebrà 2.600 euros, més assessorament i promoció.

November 04 2019

Details

Date: November 4, 2019
Time: 08:00 - 17:00
Event Categories: , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Masia VilarencZenit

Passeig de la Unió
Calafell, Tarragona Espanya

+ Google Map

Organizers

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website
Catalunya Emprèn
Phone: 932 142 124
Website: Visit Organizer Website
Universitat Rovira i Virgili
Phone: 977558006
Website: Visit Organizer Website