Jornada: “Igualtat retributiva i auditoria salarial”

Loading Events
  • This event has passed.

Totes les empreses estan obligades a respectar la igualtat dins de les seves estructures i a adoptar mesures per prevenir qualsevol tipus de discriminació laboral entre homes i dones. El compliment de la norma, té avantatges competitius per a les organitzacions en tant que la gestió de persones basada en la igualtat millora el clima laboral i afavoreix el desenvolupament professional i la implicació de la plantilla en els objectius de l’empresa.

Amb el Reial Decret 902/2020, de 13 d’octubre, d’gualtat retributiva entre dones i homes es desenvolupen reglamentàriament aspectes com el concepte de treball d’igual valor, l’obligació del registre retributiu desenvolupant, els criteris per a desagregar per sexe la informació retributiva de l’empresa, els sistemes de classificació professionals dels convenis col.lectius i la seva necessària vinculació amb el registre i transparència salarial a través d’una correcta valoració de llocs de treball.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col.lectiva. Núm. expedient STC028/22/000003.

Ponent:

Sonia González Recio. Docent en cursos de temàtiques relacionades en recursos humans, així com igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Assessorament i recolzament a empreses en la realització del pla d’igualtat. Procés d’acompanyament, assessorament i recolzament en la realització de la diagnosis, el seu anàlisis i el disseny d’un pla d’igualtat adeqüat a les característiques de l’organització i la seva plantilla.

July 04 2023

Details

Date: July 4, 2023
Time: 10:00 - 13:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cepta

Avinguda Roma, 7, 5èna. pl.
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977.21.19.66

Visit Venue Website

Organizer

Cepta
Phone: 977.21.19.66
Email:
Website: Visit Organizer Website