Tens capacitat per generar un projecte emprenedor o una idea innovadora que, a més, incorpori les TIC al món del turisme? Tenim un repte per a tu!

Loading Events
  • This event has passed.

La setmana passada es va posar en marxa el Hub Emprèn CatSud, un espai de trobada virtual adreçat a empreses consolidades i de nova creació (start-ups) de la demarcació de Tarragona.

Aprofitant aquesta nova plataforma digital, impulsada per l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la Universitat Rovira i Virgili, des de l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement us plantegem un repte centrat a Gandesa i la Terra Alta: “Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la batalla de l’Ebre a les famílies que fan turisme”.

El repte s’emmarca dins de l’operació Espai de Descoberta del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “turisTIC en família”, que té com a objectiu generar activitats de descoberta i assaig tant de serveis com de productes adreçats a les famílies que fan turisme.

Per afrontar aquest repte us convidem a participar en una acció compartida. Ens adrecem a les empreses i a les persones emprenedores de les comarques tarragonines i ho fem, també, amb dimensió europea.

Fem una crida per tal que ens ajudeu, centrant-nos en les famílies que fan turisme, a coproduir solucions innovadores per posar en valor turístic els diferents espais de la Batalla de l’Ebre. Ens interessa realitzar-ho amb l’ajuda de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al temps que contribuïm a generar aliances estratègiques entre empreses així com entre empreses i persones emprenedores.

Des del 15 de juliol fins al 3 d’agost, treballarem a través del Hub Emprèn CatSud per plantejar accions per afrontar el repte. Durant les setmanes que duri aquesta acció analitzarem els diversos projectes, aprendrem com optimitzar-los, crearem sinergies i molt més!

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç (clica aquí)

Us esperem amb les vostres solucions i propostes creatives!

July 15 2021

Details

Start: July 15, 2021 @ 08:00
End: August 3, 2021 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Diputació de Tarragona

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website