Tarragona Innovació Social – TIS 2018

Loading Events
  • This event has passed.
Tarragona Innovació Social - TIS 2018

El Tarragona Innovació Social (TIS’18) és el primer programa llavor de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud. Després dels bons resultats de la 1a edició obrim la convocatòria per iniciar una nova edició durant el juliol de 2018.

Es tracta d’una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L’objectiu és aconseguir crear un producte mínim viable que es pugui presentar públicament i que suposi la primera llavor de la seva idea.

Tarragona Innovació social compta amb l’experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l’Associació Cocreació i Innovació Acció Social, que desenvolupa projectes de suport a l’emprenedoria social i generació d’ecosistemes emprenedors en l’entorn del Baix Llobregat.

Qui pot participar? emprenedors i empreses que tinguin un projecte que vulgui generar un impacte social positiu a l’entorn.

Què ofereix el programa? 8 sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking i la participació en una fira de nous projectes emprenedors.

Calendari: Del 3 al 26 de juliol. Tots els dimarts i dijous, de 10 a 14 h.

Preinscripcions: del 30 de maig al 22 de juny amb el següent formulari

Inscripcions gratuïtes. Les places són limitades. Només podran participar-hi 12 projectes. Es realitzarà un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes.

Per al desenvolupament d’aquest programa Tarragona Impulsa compta amb la col·laboració de CoopCamp i el cofinançament de la Diputació de Tarragona.

July 24 2018

Details

Date: July 24, 2018
Time: 10:00 - 14:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 24 36 09

Visit Venue Website

Organizer

Tarragona Impulsa
Phone: 977243609
Email:
Website: Visit Organizer Website