L’Eina Espai Empresarial – Nou servei d’empresa

Loading Events
  • This event has passed.
L'Eina Espai Empresarial El Vendrell

Des de l’ Ajuntament del Vendrell, ens posem en contacte amb vostè / vostès amb la finalitat de donar a conèixer el nostre nou Servei d’Empresa a la nostra comarca.

El nostre objectiu és la prestació de serveis d’assessorament i gestió a les empreses i teixit productiu del Baix Penedès per tal de conèixer les seves necessitats a nivell de RRHH i altres àmbits, per tal de reactivar la creació de nous llocs de treball pel foment de l’ocupació de la nostra comarca.

Volem actuar com a òrgan de consulta i de col·laboració entre empreses i administració mitjançant el Servei d’Empresa i adaptar les diferents necessitats de cada empresa als serveis i col·laboracions futures que podem oferir. Volem garantir la proximitat com a instrument de qualitat en la detecció de necessitats i de serveis al territori, a les persones i a les empreses amb una atenció especialitzada.

Des de l’Eina Servei d’Ocupació i Espai empresarial, tenim un equip especialitzat en serveis empresarials i promoció econòmica, on disposem de múltiples serveis a l’empresa entre els que destaquen, el servei d’empresa, pla de treball, gestió ofertes de treball (gratuït), cessió espais per processos de selecció, difusió ofertes de treball (gratuït), serveis d’informació empresarial, formació empresarial, assessorament especialitzat, xarxa d’empreses, viver empreses, informació actualitzada d’ajuts i subvencions a la contractació, servei captació d’inversions, etc..

No dubteu a posar-se en contacte amb nosaltres en el cas d’estar interessats en algun dels nostres serveis d’empresa, permetent-nos posar els nostres serveis, recursos i coneixements al vostre abast.

Qualsevol consulta, no  dubteu en preguntar-me i si necessiteu cobrir algun perfil professional en aquest moment, podem obrir i gestionar, de forma gratuïta, la oferta de treball a través de la nostra Borsa de Treball.

April 27 2022

Details

Start: April 27, 2022 @ 08:00
End: September 30, 2022 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

L’Eina Espai Empresarial

Carrer Reial 13-17
El Vendrell, 43700

+ Google Map

Phone:

900338833

Visit Venue Website

Organizer

L’Eina
Phone: 900 33 88 33
Email:
Website: Visit Organizer Website