3r Afterwork: “Com comunicar el teu negoci de forma efectiva. Parlar en públic

Loading Events
  • This event has passed.
Adreçat a totes aquelles persones de l'organització que poden contribuir en la millora I consolidació del treball en equip en el seu entorn laboral.

Presentació

En aquesta tercera trobada, ens desplaçarem al Priorat per conèixer de prop el Celler Clos Galena. Un celler situat entre el Molar i Bellmunt del Priorat, en un terreny on fins no fa pas gaires anys hi havia diverses explotacions mineres de galena, el mineral de plom i del que en surt el nom de Clos Galena. El celler és dins l’àrea de producció del Priorat històric corresponent als dominis de la cartoixa d’Scala Dei, per tant, és dins la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, l’única denominació d’origen catalana reconeguda amb la màxima qualitat (DOQ).

D’altra banda, diuen que només hi ha una primera vegada per a causar una bona impressió. Aquest és el motiu principal pel qual s’ha de fer un bon elevator pitch. La idea és presentar-vos i explicar els vostres serveis de manera que desperteu l’interès de la persona amb la qual estigueu parlant. Tant se val si es tracta d’un inversor, un client potencial, un possible soci, un col·laborador. L’objectiu de l’afterwork és que els i les assistents pugueu comunicar els aspectes clau dels vostres projectes empresarials.

A més podrem realitzar una visita a les vinyes i comptarem amb una degustació per a tots els i les assistents a l’acte.

PROGRAMA​

17.00 h: Visita a les Vinyes (Explicació de la trajectòria empresarial de Clos Galena a càrrec de Merche Dalmau, Gerent de Clos Galena).
17.45 h: Xerrada sobre “Els 10 errors que no ha de cometre cap persona emprenedora quan presenta, en públic, la seva empresa o projecte empresarial”.
18.45 h: Ronda de presentacions dels participants.
19.30 h: Networking.
20.30 h: Cloenda de l’acte.

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició el transport per arribar fins al Celler, des de Tarragona. El nombre de places és limitat i s’adjudicaran per ordre d’inscripcions rebudes. La sortida serà a les 15.30 hores des de la Plaça de la UNESCO de Tarragona, davant del Casino.

 

October 25 2018

Details

Date: October 25, 2018
Time: 17:00 - 20:30
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Celler Clos Galena

Camí de la Solana
El Molar, Tarragona 43736 Espanya

+ Google Map

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website