5ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya

Loading Events
  • This event has passed.
5ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya

La 5ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya és una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor, i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d’interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l’empresa. Vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines. Organitzada pel conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn,  la seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori.

L’organització d’aquesta cinequena edició correspon a la Diputació de Tarragona i a la Universitat Rovira i Virgili, que hem preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 14 de juny a l’auditori Higini Anglès del Conservatori de la Diputació a Reus.

Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones que, com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats.

June 14 2018

Details

Date: June 14, 2018
Event Categories: ,
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Conservatori de la Diputació a Reus

Carrer de Llovera, 15
Reus, Tarragona 43201 Espanya

+ Google Map

Organizers

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website
Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website