Jornada: Quines obligacions té la meva empresa en matèria d’igualtat?

Loading Events
  • This event has passed.

La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també és un factor de competitivitat per a les empreses. En aquest sentit, la igualtat entre gèneres és, primer, un dret de les dones i un deure de la societat i, segon, un element de competitivitat vinculat a la gestió del talent del qual ni es pot ni s’ha de prescindir.

La finalitat principal d’aquesta jornada és la promoció d’igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, mitjançant la negociació col.lectiva, com a element clau per a l’avanç real i efectiu en la matèria.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitat per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col.lectiva. Expedient núm. STC028/22/000003.

Ponent:

Sonia González Recio, Consultora de Recursos Humans. Responsable en selecció de personal. Docent en cursos de temàtiques relacionades amb RRHH, així com igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Assessorament i recolzament a empreses en la realització de la diagnosis, anàlisis i disseny de plans d’igualtat.

Objectiu:

Els objectius del Pla d’Igualtat son el pilar central sobre el que descansa tot el contingut del mateix, pel que apareixen de les conclusions del diagnòstic de situació prèvia de l’empresa u organització en matèria d’igualtat i determinen les mesures i accions que s’han de portar a terme per corregir les situacions i problemes de desigualtat detectats.

March 02 2023

Details

Date: March 2
Time: 10:00 - 13:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cepta

Avinguda Roma, 7, 5èna. pl.
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977.21.19.66

Visit Venue Website

Organizer

Cepta
Phone: 977.21.19.66
Email:
Website: Visit Organizer Website