L’emprenedor feliç

Loading Events
  • This event has passed.
Pablo Mazón CEO Movertis

Pablo Mazón, CEO de Movertis, visitarà la Cambra de Tarragona el proper 20 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Cambra. Mazón parlarà de “L’emprenedor feliç. 15 errades que tot emprenedor comet”. Partint de la seva pròpia experiència empresarial explicarà que és evident que l’emprenedoria ha experimentat un creixement substancial en els darrers anys. I que això, erròniament, ha portat a donar-li protagonisme a aquells emprenedors triomfadors que després d’aconseguir rondes d’inversió milionàries, han aconseguit triomfar i assolir l’èxit. Algú s’identifica realment amb aquest perfil? “Jo us ho diré, ningú… està tan lluny de la nostra situació real… Però ningú parla dels altres emprenedors, els que “fracassen”, els que no tenen ajuda externa, els que ningú coneix, els que aconsegueixen triomfar sense arribar a ser famosos. I és curiós, aquests representen el 99 per cent, i en aquest perfil ens hi identifiquem tots.”, explica Mazón.

Des d’una perspectiva informal, divertida i amena, Pablo Mazón parlarà d’aquests temes potser tabús, d’aquestes preocupacions i problemes que solen sorgir quan s’està emprenent, i ho farà des de la seva visió i experiència després d’emprendre durant nou anys. Mostrarà com la seva metodologia li ha permès gestionar els problemes de forma eficient per aconseguir portar la seva empresa fins a l’èxit, que no té altre secret que assolir el fet de ser feliç treballant. T’apuntes a ser un emprenedor feliç?

Pablo Mazón és enginyer tècnic industrial mecànic i Màster en Màrqueting per EADA. Amb 21 anys va crear una empresa tecnològica especialitzada en un software de control y localització de vehicles i treballadors en temps real, permetent a les empreses controlar i optimitzar l’operativa diària de les seves flotes i treballadors.

Actualment Movertis és una de les empreses líders i més reconegudes al sector, amb clients a España y Portugal. Monitoritza en temps real milers de vehicles per tota Europa. Amb una plantilla de set treballadors i un creixement anual del 50 per cent en només quatre anys ha quadruplicat la facturació.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank i la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.

Cal confirmar assistència a nsilvestre@cambratgn.org o bé al 977 21 96 76.

March 20 2018

Details

Date: March 20, 2018
Time: 08:30 - 10:30
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website