Economia circular i emprenedoria juvenil a Tarragona

Loading Events
  • This event has passed.
Economia circular i emprenedoria juvenil a Tarragona

Nova jornada d’economia circular i emprenedoria juvenil a Tarragona organitzada per Europe Direct Tarragona i amb la col·laboració de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili i URV Emprèn.

L’economia circular forma part de l’estratègia Europa 2020 per afavorir el creixement i l’ocupació a Europa. Aquesta estratègia, que té el suport del Parlament Europeu i el Consell Europeu, es basa a millorar els resultats econòmics de les empreses fomentant un ús dels recursos més eficient i sostenible.

L’objectiu és aconseguir un futur sostenible a llarg termini aprofitant els recursos al màxim i generant el mínim de residus. El Centre Europe Direct Tarragona està compromès amb l’Economia Circular, iniciativa que té com a objectiu la reducció de residus i l’aprofitament de recursos, apostant per l’ús d’energies alternatives, que vol afavorir el creixement i l’ocupació dels països membres de la Unió Europea.

La pròxima jornada tindrà lloc divendres 11 de maig. Aquesta és gratuïta i només cal confirmar assistència utilitzant el formulari d’aquesta pàgina o enviant un correu electrònic a:  europedirect@tarragona.cat

May 11 2018

Details

Date: May 11, 2018
Time: 10:00 - 13:00
Event Categories: ,
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Campus Catalunya

Av. Catalunya, 35
Tarragona, Tarragona 43002 Espanya

+ Google Map

Organizers

Europe Direct Tarragona
Phone: 977 29 61 81
Email:
Website: Visit Organizer Website
Universitat Rovira i Virgili
Phone: 977558006
Website: Visit Organizer Website
URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website