Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

Loading Events
  • This event has passed.
fira economia solidària tarragona

El dissabte 12 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, se celebrarà a Tarragona la primera Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona.

D’aquesta forma portem al territori la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que se celebra des de fa sis anys a Barcelona, tal com ja han fet altres ciutats i comarques. La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També volem fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

La Fira està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp i la xarxa d’entitats Som Comerç Just i Banca Ètica. Se celebrarà a la Plaça Corsini, davant del mercat central, de les deu a les vuit del vespre, i acollirà activitats durant tot el dia. La previsió inicial compta amb la participació d’una cinquantena d’expositors del Camp de Tarragona, i ens agradaria que la vostra entitat/empresa en sigui una. La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia, fins el dia 24 d’abril. L’espai comptarà amb punt de llum i una carpa central de 15x15m on es realitzaran les activitats. Només cal dur el que sigui necessari per a la pròpia parada (carpa pròpia, taula, cadires, endoll).

May 12 2018

Details

Date: May 12, 2018
Time: 09:00 - 20:30
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Mercat Central de Tarragona

Plaça Corsini
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 23 15 51

Organizer

Coop Camp
Phone: 635380290
Email:
Website: Visit Organizer Website