Bon dia – “Entorn econòmic, mercats i sector bancari” amb Josep Maria González

Loading Events
  • This event has passed.

Josep Maria González, director territorial de CaixaBank a Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 5 de juny a les 9 del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia, que organitza la Corporació tarragonina en format híbrid.
González parlarà de “Entorn econòmic, mercats i sector bancari”.
Nascut a Girona l’any 1969, Josep Mª González és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA a Esade. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector financer, havia ocupat fins al gener de 2023 el càrrec de director comercial de la xarxa d’oficines de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. González es va incorporar a l’entitat l’any 2014 on ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, i anteriorment a Caixa Catalunya.
Josep Mª González, director territorial de CaixaBank a Catalunya, que engloba les províncies de Lleida, Tarragona i Girona, i les comarques del Bages, Osona i Berguedà de la província de Barcelona, gestiona el negoci de les més de 400 sucursals del banc repartides en aquest territori, que atenen més de 1,5 milions de clients, amb uns actius gestionats de més de 60.000 milions d’euros i una quota de mercat del 60 per cent en particulars i del 55 per cent en empreses.
Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.

June 05 2023

Details

Date: June 5, 2023
Time: 09:00 - 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website