Programa Tarragona Open Future_

Loading Events
 • This event has passed.

Aquest programa d’acceleració empresarial forma part de la plataforma global Telefònica Open Future_

Objectius

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els 6 reptes que es plantegen a la convocatòria de la 8a edició.

L’objectiu d’aquesta convocatòria se centra en la promoció de projectes i startups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica als següents reptes:

 1. Noves solucions en l’àmbit de l’esport, la salut i el benestar: Podran presentar-se a aquest repte els projectes o empreses que la seva activitat i/o proposta de valor estigui relacionada en l’àmbit de l’esport, la salut o el benestar presentant nous productes o serveis, innovadors o que utilitzin les noves tecnologies aplicades a aquests sectors.
 2. Capacitació i inclusió social: Dirigit a projectes o empreses que la seva activitat o proposta de valor es centri en la elaboració de material, metodologies i/o instruments innovadors per l’àmbit formatiu; que donin resposta a l’empoderament personal i professional de la ciutadania amb l’objectiu de millorar els factors d’ocupabilitat i benestar.
 3. Tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental: Es podran presentar al repte esmentat, projectes o empreses que la seva activitat o proposta de valor estigui destinada a produir i promoure l’estalvi i l’eficiència energètica, a promoure l’economia circular i, en general, a contribuir a la millora de la sostenibilitat mediambiental.
 4. Tecnologies aplicades al Patrimoni, cultura i turisme: Es busquen projectes o empreses que aportin innovació mitjançant el desenvolupament de nous productes i serveis tecnològics per la gestió, explotació i divulgació d’activitats econòmiques relacionades amb el patrimoni, la cultura i el turisme de la nostra ciutat i àrea d’influència.
 5. Tecnologies al servei de la logística i el comerç: Es podran presentar aquells projectes tecnològics que impliquin desenvolupament de nous serveis o productes que permetin augmentar la eficiència de les operacions, la racionalització de costos en aquests secttors i l’augment de la seva competitivitat.
 6. Sector Agroalimentari: Es podran presentar aquells projectes que incorporin una innovació en el producte o en la tecnologia que s’utilitza per a l’elaboració del producte.

Què oferim?

 • Pla de treball personalitzat per cada startup a desenvolupar al llarg de 6 mesos dissenyat conjuntament amb l’equip emprenedor.
 • Formació per cada àrea estratègica de la teva startup.
 • Seguiment grupal i individual amb experts especialitzats en cada àrea.
 • Connexió amb l’ecosistema del territori i amb la xarxa global de l’Open Future.
 • Accés a l’espai de treball i suport constant durant tota l’acceleració.
 • Tres premis econòmics i seguiment per a la consolidació del projecte.
February 15 2023

Details

Start: February 15, 2023 @ 08:00
End: March 16, 2023 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 24 36 09

Visit Venue Website

Organizer

Tarragona Impulsa
Phone: 977243609
Email:
Website: Visit Organizer Website