Eines d’Excel·lència en Gestió: inicis, present i futur

Loading Events
  • This event has passed.

Fa 16 anys que es va atorgar el primer Reconeixement a l’Excel·lència i ara, a l’any 2019, podem comptar a més de 3.500 organitzacions que han obtingut un Segell d’Excel·lència EFQM. En l’actualitat, més de 50.000 organitzacions al món, de molt grans i de molt petites, de tots els diferents sectors d’activitat, utilitzen el Model EFQM d’Excel·lència com a referent per al seu sistema de gestió:
• per a la millora contínua
• per a impulsar la competitivitat
• accelerar la seva transformació
Organitzacions excel·lents, sense distinció de dimensions ni sectors, públiques i privades.

Aquests fets han marcat un abans i un després en la manera d’entendre el funcionament de les organitzacions, en la qual la preocupació per l’autoconeixement i la millora contínua, són la pedra angular en la construcció d’organitzacions destacades per l’eficient gestió dels seus recursos i l’orientació a la satisfacció dels seus clients i altres grups d’interès.

Volem compartir amb vosaltres l’experiència de diferents persones que han liderat i col·laborat en aquesta tasca, i els coneixements d’algunes organitzacions que han arribat a assolir les màximes quotes d’excel·lència. A través d’un interessant programa que inclou:
• una revisió dels inicis de l’aplicació d’eines per a la gestió moderna.
• exposició d’experiències pràctiques de la implantació del Model EFQM d’Excel·lència.
• avançament de les novetats del nou Model EFQM 2020.
Podrem comprendre quines han estat les claus del seu èxit i cóm està contribuint en els seus beneficis apostar pel model de gestió de referencia en el món.

Dirigit a: Directors Generals, Gestors públics i privats, Directors de Qualitat, Responsabilitat Social, Talent, Organització, i en general a totes aquelles persones interessades en la gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

June 18 2019

Details

Date: June 18, 2019
Time: 09:30 - 13:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Auditori de la Diputació de Tarragona

Pere Martell 2
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 29 66 85

Visit Venue Website

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website