Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat

Loading Events
  • This event has passed.

Tens dubtes sobre els teus drets laborals? Vius una situació difícil a la feina i vols fer una consulta sobre el teu cas? Creus que es vulnera algun dels teus drets a la feina i no saps a qui adreçar-te?

En què consisteix l’Oficina?

L’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat és un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn, estiguin en actiu o no, amb contracte o sense, i sigui quina sigui la seva situació administrativa.

L’Ajuntament de Tarragona no és aliè a la situació de precarietat laboral que existeix a la ciutat i a la vulneració de drets que, malauradament, viuen algunes de les persones treballadores. Per tal de fer-hi front i treballar per una ocupació de qualitat a la ciutat i estimular, així, el desenvolupament econòmic de Tarragona, l’Ajuntament ha posat en marxa l’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat, dins del marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica de la ciutat.

El nou servei, ubicat a l’edifici de la Tabacalera i que també atendrà consultes de forma telemàtica, promou els drets laborals a la ciutat, mitjançant, principalment, l’assessorament individual a les persones treballadores de la ciutat. També es preveu la realització de formacions i assessoraments grupals, quan els col·lectius o temàtiques que s’abordin així ho facin oportú. Alhora, es programaran accions formatives sobre diferents àmbits del dret al treball i altres qüestions d’interès vinculades amb l’àmbit laboral.

L’Oficina atén de forma presencial els divendres de 9 a 14 h.
La resta de dies, l’atenció és telemàtica, a través del correu electrònic i el telèfon.

A qui s’adreça l’Oficina?

A qualsevol persona treballadora de la ciutat de Tarragona i l’entorn, estigui en actiu o no, amb contracte o sense, i sigui quina sigui la seva situació administrativa.

Si teniu dubtes sobre la vostra situació laboral, demaneu cita amb l’Oficina!
Pla de Reactivació Socioeconòmica

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona, el qual podeu consultar aquí. El Pla de Reactivació recull els projectes que l’Ajuntament de Tarragona durà a terme per tal de reactivar el teixit socioeconòmic de la ciutat per fer front a les conseqüències derivades de la COVID-19.

October 28 2021

Details

Start: October 28, 2021 @ 08:00
End: March 31, 2022 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Online

Organizer

Tarragona Impulsa
Phone: 977243609
Email:
Website: Visit Organizer Website