Una vida a la maleta amb Rosa Mª Calaf

Loading Events
  • This event has passed.
rosa maria calaf

Des de l’EINA, amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, volem convidar-te a la trobada amb la periodista i corresponsal de televisió Rosa M. Calaf, un referent del periodisme femení que al llarg d’una extensa carrera professional ha conegut i informat sobre els principals conflictes succeïts al món al llarg dels últims quaranta anys.

Sílvia MartÍnez, periodista de RTV el Vendrell, serà la conductora de l’entrevista que tindrà lloc al Centre cívic L’Estació el dia 2 de març a les 19 hores.

En finalitzar l’acte gaudirem d’una copa de cava en companyia de la convidada.

ROSA M. CALAF

Periodista. Corresponsal de TVE, amb 26 anys de carrera a l’exterior. Va obrir la corresponsalia de Moscou, per a la Unió Soviètica i la de Hong Kong, per a Àsia Pacífic. Ha estat corresponsal a Nova York, per a Estats Units i Canadà; a Buenos Aires, per a Amèrica del Sud; a Roma, per a Itàlia i el Vaticà; a Viena, per als països de l’Est, i a Xina durant l’any olímpic. Ha informat per TVE des de 93 països sobre política i economia, conflictes i catàstrofes, cultura i societat.

Ha visitat en total 170 països en viatges personals d’aventura i coneixement. Ha recorregut amb cotxe 50.000 km i 21 països africans durant 13 mesos.

Nascuda a Barcelona, és llicenciada en Dret i Periodisme, Institucions Europees (Universitat lliure de Brussel·les) i Ciències Polítiques (Cursos Extensió Universitat de Califòrnia-Los Angeles).

Va formar part de la plantilla de TVE des de 1970 fins a 2009. Va ser membre de l’equip fundador de la Televisió de Catalunya, TV3, com a directora de programació i producció. En l’actualitat és presidenta del Centre Internacional de Premsa de Barcelona que agrupa els corresponsals estrangers acreditats.

Entre els guardons rebuts cal destacar-ne: Ondas 2001, a la millor labor professional; Periodista de l’Any 2001, del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Women Together, de les Nacions Unides; Cirilo Rodríguez, a la millor labor a l’estranger 2007; A tota una vida, de l’Acadèmia de Televisió i Víctor de la Serna 2008, de l’Associació de la Premsa de Madrid.

Doctor Honoris causa 2008 per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i Miguel Hernández (Elx).

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 900 33 88 33 o bé enviar un correu electrònic a serveidocupacio@leina.org

March 02 2018

Details

Date: March 2, 2018
Time: 19:00
Event Categories:
Event Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

L’Eina Espai Empresarial

Carrer Reial 13-17
El Vendrell, 43700

+ Google Map

Phone:

900338833

Visit Venue Website

Organizer

L’Eina
Phone: 900 33 88 33
Email:
Website: Visit Organizer Website