Itinerari formatiu de Comerç Exterior

Loading Events
  • This event has passed.

Hem iniciat el període d ‘inscripcions a l’Itinerari formatiu de Comerç Exterior, que romandrà obert fins el dijous 11 de novembre de 2021.

Amb aquest Itinerari formatiu creat pels nostres experts en internacionalització, volem proporcionar als assistents, els instruments més essencials per facilitar la gestió de les activitats d’internacionalització i, així, potenciar l’extensió i el creixement de les seves empreses.
La decisió d’internacionalitzar una empresa ha d’estar recolzada per raons de pes, no només per l’esforç que això suposa per a l’empresa, sinó pel risc que implica i el temps que porta complir les diferents fases que requereix el procés fins a aconseguir una profunda penetració del mercat exterior.

La situació actual del mercat intern, ha ressaltat la necessitat que les empreses en general busquin altres mercats i ampliïn la seva àrea d’activitat, de manera que aquests cursos aniran en la línia de potenciar les capacitats perquè les empreses coneguin millor els instruments tècnics que els facilitin el compliment d’aquests fins.

November 15 2021

Details

Date: November 15, 2021
Time: 15:00 - 18:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

AULA VIRTUAL de Grup CIEF

Organizer

Cambra de Comerç de Valls