Innovació social

Loading Events
  • This event has passed.

Com aplicar la innovació social en el sector turístic? Partim d’exemples d’establiments que ja ho fan i dels recursos amb els quals es compta en l’actualitat.

És ja una gran evidència que en els últims anys la ciutadania està traslladant una responsabilitat cada vegada major cap a les empreses. Volem que resolguin problemes reals i que contribueixin a construir el món que els consumidors imaginem amb els recursos que estan a l’abast. És una manera de satisfer al nostre client més exigent i coherent.

CONTINGUTS ORIENTATIUS

Què és la innovació social?
Exemples d’innovació social a Espanya.
Exemples d’Innovació Social en el sector turístic.
Context actual: el valor social com un diferencial enfront de les propostes d’allotjament col·laboratiu. Anàlisi de la situació actual com a punt de partida per a generar innovació social en els establiments.
Design Thinking: utilització d’aquesta eina de disseny creatiu per a la cerca d’idees aplicables als establiments participants i així, aportar impacte social positiu al sector, l’entorn i per tant, als clients.
Comunicació de l’impacte social d’un establiment: Utilització de la innovació social com a eix de comunicació dels establiments, fent focus en el valor diferencial que s’aporta. (premsa, Blogs de referència del sector, contingut propi per a màrqueting digital i de continguts)
Creació individual de pla d’acció en referència a idees claus per a generar impacte social positiu en el teu establiment.

May 21 2019

Details

Date: May 21, 2019
Time: 14:30 - 17:00
Event Categories:
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

GoOn Training

Calle de Joanot Martorell, 15,
Vila-Seca, Tarragona 43480 Espanya

+ Google Map

Phone:

652 355 769

Visit Venue Website

Organizer

Go On Training
Phone: 652 355 769
Email:
Website: Visit Organizer Website