Itinerari d’autoconeixement cap a l’èxit empresarial i professional

Loading Events
  • This event has passed.

L’objectiu principal d’aquest curs és que els assistents surtin conscienciats dels profunds canvis que poden generar tant al seu dia a dia com als seus projectes. Durant les sessions els emprenedors aprendran a millorar el seu diàleg intern, les seves relacions interpersonals, la seva economia i el seu temps. El curs està dividit en 5 sessions:

1. Autoconeixement (17 d’octubre)

L’objectiu és descobrir-nos. Com es crea la nostra personalitat i color? Com potenciar les nostres fortaleses i treballar les nostres debilitats? Saps què pots aconseguir si et coneixes millor i comprens als que t’envolten?

2. Programació neurolingüística (24 d’octubre)

Què controla i defineix la nostre qualitat de vida? Què ens impedeix avançar, actuar i donar el millor de nosaltres mateixos? Què es la PNL i com utilitzar-la.

3. Intel·ligència Financera (7 de novembre)

Per què algunes persones poden guanyar cent vegades més que d’altres? Per què èssent professionals exitosos i amb estudis universitaris, no arribem a final de mes?

4. Administració del Temps (14 de novembre)

Els dos problemes mes grans de l’ésser humà actualment són el temps i els diners. Aprèn a prioritzar el teu temps de manera efectiva.

5. Somnis, Metes i Coherència (21 de novembre)

Sabies que solament el 3% del món té metes clares? Sabies que encara són menys les persones que coneixen la importància de tindre un somni clar i ben definit per aconseguir l’èxit?

T’agradaria conèixer que és la coherència i com posar-la en pràctica?

November 07 2017

Details

Date: November 7, 2017
Time: 19:00 - 20:30
Cost: 20€
Event Categories: ,
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Campus Catalunya

Av. Catalunya, 35
Tarragona, Tarragona 43002 Espanya

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website