Informació i Assessorament. Tens una idea de negoci?

Loading Events
  • This event has passed.

Si estàs pensant a crear una empresa i vols informació sobre els tràmits administratius, formes jurídiques, acompanyament per a l’elaboració del pla d’empresa o tens dubtes sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb la posada en marxa d’un negoci, a l’Eina Espai Empresarial et podem ajudar.

El Servei de creació d’empreses i suport a l’emprenedoria de l’Eina Espai Empresarial és un punt d’informació i assessorament subvencionat per a empreses i per a les persones emprenedores amb nous projectes empresarials.

Com accedir-hi:

  • Assistint a la sessió informativa setmanal. En aquesta cessió d’una hora es fa una explicació general dels serveis que s’ofereixen des de l’Eina i s’expliquen les ajudes, subvencions, fonts de finançament i altra informació d’interès per al públic assistent. Per assistir-hi, cal portar el DNI i si la persona està en situació d’atur, cal que porti el certificat d’inscripció a l’OTG.
  • Sol·licitant cita prèvia trucant al 900 33 88 33 de 9 h a 15 h o enviant un correu electrònic a espaiempresarial@leina.org.
November 05 2021

Details

Date: November 5, 2021
Time: 10:00 - 11:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

L’Eina Espai Empresarial

Carrer Reial 13-17
El Vendrell, 43700

+ Google Map

Phone:

900338833

Visit Venue Website

Organizer

L’Eina
Phone: 900 33 88 33
Email:
Website: Visit Organizer Website