iFest: The young leaders interaction fest

Loading Events
  • This event has passed.
iFest 2017 : un esdeveniment únic per trobar-te amb els creadors de la tecnologia, la ciència i la innovació que estan canviant el nostre món

Esdeveniment exclusiu per als membres inscrits a Urv Emprèn. Per inscriure’t envia’ns un email amb les teves dades a emprenedoria@urv.cat.

L’iFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb 4 activitats diferents: Meet Inspiration, espai de ponències, Virtual discovery una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d’empreses i emprenedors/es catalans/es, un workshop per a docents i el Dream BIG Challenge, un taller disruptiu en el qual s’hauran d’assolir els reptes.
La participació en el Dream BIG Challenge, es farà per equips mixtos entre alumnes: (players a partir d’ara) i docents (shakers a partir d’ara).
Els assistents inscrits per lliure estareu ubicats a la grada del mateix Palau Sant Jordi i podreu afegir-vos a algun equip ja format.

ROLS:
Players:
Joves estudiants en un punt decisiu de la seva formació i amb capacitat de crear i aportar a la societat. Participen en l’exposició virtual i en el Challenge (pista i grades).
Shakers: Docents o tècnics/ques que han de guiar, motivar els joves i les joves i ajudar-los/les a prendre part activa a la societat. Participen en el Taller de docents i al grup de grades del Challenge. Si es tracta d’equips universitaris, els shakers poden ser estudiants, en tot cas han de ser majors d’edat.


November 30 2017

Details

Date: November 30, 2017
Time: 09:30 - 18:00
Event Categories: ,
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7
Barcelona, 08038 Espanya

+ Google Map

Phone:

93 426 20 89

Visit Venue Website

Organizer

Catalunya Emprèn
Phone: 932 142 124
Website: Visit Organizer Website