Impulsa el teu projecte d’innovació: convocatòries d’ajuts i serveis

Loading Events
  • This event has passed.

Vols impulsar els teus projectes d’R+D a escala internacional?

Vine a aquesta sessió i coneix les oportunitats de finançament d’ACCIÓ per participar en projectes d’R+D internacionals i incorporar talent especialitzat. També t’informarem sobre com podem ajudar-te en la cerca de socis tecnològics internacionals.

El programa TECNIOspring Industry finança la incorporació de personal qualificat per desenvolupar projectes d’R+D d’àmbit local i internacional. Els ajuts (al 100%) tenen un valor d’entre 111.600 € i 164.000 €, i una durada de 2 anys. Els beneficiaris són empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats TECNIO. Aquest programa s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea, sota l’acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie número 801342.

El programa Nuclis Internacionals promou projectes d’R+D conjunts entre una empresa catalana i una entitat d’algun dels països elegibles, finançant les despeses del soci català.

El programa ERA-net MANUNET III promou projectes d’R+D conjunts en l’àmbit de manufacturing entre una empresa catalana i entitats d’algun dels països que participin en la Call 2019 de Manunet, finançant les despeses del soci català.

Amb un pressupost global de 77.000 milions d’euros, el programa Horizon 2020 de la Comissió Europea destina bona part dels fons a oferir subvencions per projectes col·laboratius d’R+D en els que pots participar. A més, Horizon 2020 inclou l’SME Instrument, el programa específic de subvencions per a pimes amb alt potencial de creixement que volen desenvolupar projectes innovadors per portar nous productes o serveis als mercats internacionals.

Els serveis d’acompanyament d’innovació internacional s’ofereixen en col·laboració amb la xarxa exterior d’oficines d’ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network. Ajuda a les empreses i als centres tecnològics catalans a identificar quin és el mercat més adient per internacionalitzar la seva tecnologia, orientar-los en la seva implementació al mercat de destí i cercar proveïdors i socis tecnològics a través de missions de cooperació tecnològica i brokerage events en fires internacionals.

April 03 2019

Details

Date: April 3, 2019
Time: 09:30 - 14:00
Event Categories:
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Acció

C. General Contreras, 4
Tarragona, Tarragona 43004 Espanya

+ Google Map

Organizer

Acció
Phone: 977 25 17 10
Email:
Website: Visit Organizer Website