Finances per a gestionar amb èxit la teva Pime

Loading Events
  • This event has passed.

Tot el que necessites saber de Finances per prendre les decisions òptimes per a la teva empresa
Després de l’èxit de les anteriors edicions, obrim aquest nou curs per la importància d’aquesta formació alhora de prendre decisions importants per a l’empresa. No us quedeu sense la vostra plaça!

PIMEC juntament amb IEF (Institut d’Estudis Financers) hem creat un curs d’especialització perquè a partir de l’anàlisi de les finances puguis veure la realitat econòmica de la teva empresa i, així, puguis prendre decisions adequades, de les quals, en bona mesura, dependrà l’èxit de la companyia.

L’estructura de l’empresa catalana està dominada per microempreses i petites empreses familiars, en les quals el paper del gerent de l’empresa, com a ànima del negoci, és absolutament vital. Aquesta figura acostuma a ser també el comercial de l’empresa, el responsable de Recursos Humans, el responsable de producció i, per descomptat, el responsable financer. Aquest curs facilita les eines necessàries perquè aquest gerent “multi-rol” pugui gestionar amb èxit la seva empresa des d’un punt de vista financer.

Amb aquesta multiplicitat de rols cal tenir molt clar què fer i com prioritzar cada actuació en cada un d’aquests àmbits. Aquest curs facilita les eines necessàries per tal que aquest gerent “multi-rol” pugui gestionar amb èxit la seva empresa des d’un punt de vista financer.

May 11 2022

Details

Start: May 11, 2022 @ 09:00
End: June 22, 2022 @ 12:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Pimec

Avda. Bellissens, 42. Edifici Tecnoparc.
Reus, Tarragona 43204 Espanya

+ Google Map

Phone:

93 496 45 00

Visit Venue Website

Organizer

Pimec Baix Camp