Emprenent el futur que volem

Loading Events
  • This event has passed.

Descobreix les línies de finançament d’ENISA per a pimes i startups

ENISA disposa d’una àmplia gamma de préstecs per a finançar projectes innovadors i de creixement empresarial. Tanmateix, arran de l’aprovació de la Llei de foment de l’Ecosistema de les Empreses Emergents, ENISA a qui s’ha encomanat la certificació d’startups.

A la jornada podràs conèixer línies de préstec específiques per a startups i joves emprenedors; així com una línia de finançament específicament pensada per a impulsar la transformació digital de les empreses del sector agroalimentari. ENISA ha posat en marxa recentment una nova línia per a incentivar l’emprenedoria digital femenina, amb l’objectiu de reduir el biaix de gènere que existeix en aquest sector.

A més, podràs conèixer l’experiència de tres empreses que han rebut finançament a través d’ENISA i concretar l’encaix del teu projecte amb les diferents línies de finançament.

ENISA (Empresa Nacional d’Innovació SA) és una entitat que depèn de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

May 03 2023

Details

Date: May 3, 2023
Time: 10:00 - 12:30
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Acció

C. General Contreras, 4
Tarragona, Tarragona 43004 Espanya

+ Google Map

Organizers

Acció
Phone: 977 25 17 10
Email:
Website: Visit Organizer Website
Redessa
Phone: 977300304
Email:
Website: Visit Organizer Website