Escola d’Emprenedoria a Redessa: El Pla d’Empresa

Loading Events
  • This event has passed.

REDESSA crea l’Escola d’Emprenedoria a través de la qual s’oferirà formació específica per a emprenedors. Sota el paraigua de l’Escola d’Emprenedoria es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat.

La primera de les línies de treball de l’Escola és l’«Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa» a través del qual s’han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que es fan al llarg de l’any i que són imprescindibles per a crear una empresa. Així el recorregut contemplarà els següents àmbits:

1. La idea de negoci (18 de setembre): (MBA – URV).

2. El pla d’Empresa (2 d’octubre) (tècnics REDESSA): El pla d’empresa és un requisit essencial per avaluar la viabilitat i analitzar amb rigor el projecte empresarial en tots els seus vessants: tècnica, econòmica, comercial, etc. L’objectiu és aconseguir un pla d’empresa, realista i enfocat a l’èxit empresarial del projecte.

3. Les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l’empresa (16 d’octubre).
4. Fiscalitat, impostos i taxes (23 d’octubre).
5. Formes de finançament disponible (6 de novembre).
6. Màrqueting: mercat, clients i estratègia empresarial (20 de novembre).
7. Ubicació empresarial (27 de novembre).

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l’itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat «la voluntat de millorar el servei que s’ofereix des de REDESSA i d’oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació i poder presentar majors garanties a l’hora de cercar finançament».

Per a realitzar aquest Itinerari REDESSA compta amb la col·laboració d’empreses i institucions de referència com ara la URV (a través del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses), JURISA, PIMEC, AFCA, ESIC Business and Marketing School i l’Agència de Promoció de Ciutat.

October 02 2017

Details

Date: October 2, 2017
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Redessa

Av. de Bellissens, 42
Reus, Tarragona 43204 Espanya

+ Google Map

Phone:

977300304

Visit Venue Website

Organizer

Redessa
Phone: 977300304
Email:
Website: Visit Organizer Website