Dimarts Emprenedor: posicionament a les xarxes socials

Loading Events
  • This event has passed.

Avui dia les Xarxes Socials formen part de la vida quotidiana de moltes persones, bé sigui per mantenir les relacions socials o per estar actualitzat de les notícies que puguin ocórrer durant tot el dia. Accedir-hi és molt senzill, les podem trobar a tota mena de dispositius, des del mateix ordinador personal, fins al mòbil o en les televisions de nova generació, aquest fet fa que sigui un canal de consum molt més transitat que la resta.
En conseqüència i des del punt de vista dels consumidors, durant tot el dia no paren de rebre impactes de tota mena, publicitaris i no publicitaris. És en aquest moment, on les empreses tenen l’oportunitat de poder arribar al consumidor final.
Per això, les preguntes més adequades i que ens hem de fer són:
✓ Totes les empreses han d’estar present a les Xarxes Socials?
✓ És efectiu la inversió a Xarxes Socials?
✓ Sóc una PIME, quina estratègia he de seguir?
✓ Quins són els meus usuaris objectiu?
✓ Generació de contingut orgànic o apostar per fer una inversió en les plataformes publicitàries que ens posen a disposició les mateixes Xarxes Socials?
✓ Es pot fer un seguiment dels usuaris de X. Socials una vegada ja els hi he impactat?
✓ Com impacta una estratègia en Xarxes Socials en el meu pla de Màrqueting Global?
Com es pot veure, aquestes preguntes i d’altres s’han de poder resoldre abans de fer cap immersió al món de les Xarxes Socials si es vol tenir èxit.
L’objectiu és poder fer campanyes que siguin mesurables, que estiguin alineades amb el nostre públic objectiu, que siguin efectives i que sobretot siguin rendibles per al nostre negoci.
Durant la xerrada resoldrem tots aquests dubtes i podrem veure que, aplicant una bona estratègia podrem utilitzar-les com una eina més de captació de clients.

October 10 2017

Details

Date: October 10, 2017
Time: 13:00 - 15:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

Ponent: Oscar Rodríguez, Consultor Independent en Màrqueting Digital, especialitzat en Posicionament a Cercadors i Analítica web. Consultor per a agencies arreu de l’estat i clients propis, tant nacionals com internacionals. Web: idanalitica.com

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website