Es busca programador/a!

Loading Events
  • This event has passed.

Qui som? 
Una startup que neix del propòsit de canviar el món de l’esport de manera tecnològica i social, la comunicació i  connectivitat entre les persones afavorint el benestar social i l’activitat física en l’àmbit futbolístic.
Una plataforma que ofereix als usuaris una xarxa social de connexió amb altres jugadors de futbol, creant un movi ment esportiu de nova generació.
Gràcies a una plataforma en format d’aplicació, les persones podran crear i organitzar partits, cercar jugadors,  reservar pistes i gaudir del futbol d’una manera innovadora, dinàmica i adaptada als nous temps, tot a través d’un  Smartphone.
Òbviament aquest projecte té una gran escalabilitat i projecció amb un gran futur dins l’esport, és per això que aquest  creixement requereix d’un equip humà que faci possible els objectius que Golby estableix.
Busquem gent compromesa i amb ganes d’aportar treball i esforç però sobretot aprenent uns dels altres amb la  ideologia de Golby: “Que qualsevol persona pugui jugar al futbol on i quan sigui”
Nosaltres estem a punt de sortir a jugar…
Vols ser part del nostre equip?

Descripció del lloc de treball:
Cerquem un programador/a full stack amb almenys 1 any d’experiència en desenvolupament front-end, back-end, bases de dades i testing, per a incorporar-se a un equip sòlid de desenvolupadors i amb perspectives de futur.
El nostre stack tecnològic està format per:
– NodeJs
– Flutter
– Dart
– PostgresSQL
– HTML/CSS
– API rest
– AWS
– GIT
No cerquem algú que tingui experiència amb totes aquestes tecnologies sinó que tingui interès, que sigui versàtil i amb l’esperit emprenedor, que sigui hàbil programant i busqui desenvolupar-se, aprendre i créixer personalment i professionalment.
Oferim:
– Participació socialitzaria en l’empresa
– Incorporació immediata.
– Formació contínua.
– Horari flexible.
– Treballar en un equip jove i dinàmic.
Nombre de vacants:
2

¡Golby, comença el teu partit!

February 24 2021

Details

Start: February 24, 2021 @ 08:00
End: March 25, 2021 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Online