Emprenedoria, benestar i productivitat

Loading Events
  • This event has passed.
mindfulness empresa

Programa:

Emprendre pot resultar en ocasions complicat. Ja que mantenir l´equilibri personal, mentrestant gestionem, detectem i optimitzem oportunitats, no sempre es fàcil; Treballar en un entorn d´incertesa i canvi constant, requereix d´utilitzar els nostres recursos i habilitats personals per gestionar les situacions estressants amb confiança, motivació i un estat emocional equilibrat i sostenible.

Explicarem:
• L’estrès i la gestió de la incertesa, de com sentir-te segur fora de la zona de confort, la gestió de l’expectativa, dels lladres del temps.

• De l’auto-gestió i lideratge emocional amb l’autoconeixement, la intel·ligència emocional, la consciencia i la motivació.

• De com mantenir la salut, el benestar i una bona energia, a través d’uns hàbits de vida equilibrats, sostenibles i saludables.

Ponent:

Minerva Castillo és consultora Empresa Saludable, Formadora i Coach en Salut i Benestar, Facilitadora de Mindfulness. 12 anys en càrrecs de responsabilitat i directius en empreses nacionals i internacionals, i més de 17 anys de formació i experiència en el propi creixement personal, i acompanyament.

April 21 2020

Details

Date: April 21, 2020
Time: 10:00 - 14:00
Event Categories: ,
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Aula Multimèdia, CTTi, Fundació URV

Av. Països Catalans, 18
Tarragona, Tarragona Espanya

+ Google Map

Organizers

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website
Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website
Banco Santander Universidades
Phone: 977 24 55 52
Website: Visit Organizer Website