Dimarts Emprenedor: Vine que t’ho explico amb Ana González Tadeo

Loading Events
  • This event has passed.

L’Ana és actriu i ensenya actors i actrius, presentadors i presentadores de mitjans de comunicació, i grans comunicadors com transmetre amb fermesa el seu missatge i com aplicar de la millor manera les seves habilitats comunicatives. Quan sents conceptes com diàleg intern, treball del personatge, integració i comprensió del paper, diàlegs paral·lels entre orador i oient… tens ganes que t’expliqui en primera persona com poder ser un gran comunicador i com aconseguir que el teu missatge “arribi”.

Vine als dimarts emprenedors de URV Emprèn

Els emprenedors sovint han de fer front a situacions on l’oratòria, la comunicació i les habilitats de posada en escena són claus. Cal aprendre i practicar la seducció en escena, cal saber com disfressar-se de qualsevol dels personatges que un interpreta al llarg de la seva aventura per poder convèncer l’audiència que tingui en aquell moment. En un entorn natural i tranquil, volem que l’Ana ens ensenyi a conèixer-nos per fer que els altres ens puguin apreciar. Volem saber de tècniques teatrals per aplicar-les a l’empresa. Volem aprendre a ser actors del nostre projecte i interpretar el millor paper.

 

July 18 2017

Details

Date: July 18, 2017
Time: 18:00 - 20:00
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació

Avinguda dels Països Catalans 18
Tarragona, Tarragona 43007 Espanya

Phone:

977558500

Visit Venue Website

Facilitadora: Ana González Tadeo, actriu, formadora i Assessora en Habilitats Comunicatives a CCMA (TV3 i Cat Ràdio).

Public Speaking a IED (Istituto Europeo de Design) als Màsters: "innovation & Entrepreneurship", "Diseño gràfico de la información y media Branding"; i ponent en habilitats comunicatives a UDL, FCBCoaches.

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website