Dimarts Emprenedor “Emprenedoria científica: opcions, reptes i recursos”

Loading Events
  • This event has passed.

L’emprenedoria científica representa un bon mecanisme de transferència tecnològica, especialment en aquells casos en els que la generació de coneixement científic d’interès industrial es combina amb l’existència de potencial emprenedor dins els propis centres i equips de recerca.

Tot i compartir elements comuns amb altres tipus d’emprenedoria, l’emprenedoria científica presenta una sèrie de característiques pròpies particulars que cal tenir en compte a l’hora de plantejar i tirar endavant la creació d’una Empresa de Base Tecnològica. Presentar i analitzar aquestes singularitats així com conèixer de primera ma quines són les eines i els recursos que l’ecosistema emprenedor posa a disposició dels grups serà l’objectiu principal d’aquesta sessió.

Ponent: Josep M. Gastó és doctor en enginyeria química per la URV i ha rebut formació especialitzada en centres com ESADE i MIT. Co-fundador de l’spin off STAITEC actualment és el responsable de CRISTECH, centre de transferència tecnològica vinculat al grup de recerca CRISES de la URV. El centre està especialitzat en Seguretat de la Informació i Privadesa de Dades (www.cristech.org). La seva trajectòria professional combina experiència en gestió d’equips i projectes en àmbit públic i privat (ex-director del CESDA i director de Innovació Befesa-ABENGOA).

December 19 2017

Details

Date: December 19, 2017
Time: 09:30 - 11:30
Event Categories:
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Fundació URV

Av. Països Catalans, 18. Campus Sescelades, Tarragona
Tarragona, Tarragona 43007 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 55 84 53

Visit Venue Website

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website