Comunica’t: dona un impuls al teu negoci – Falset

Loading Events
  • This event has passed.
Comunicat dona un impuls al teu negoci - Falset

Comunicar és relativament fàcil, però comunicar bé ja és una altra història. De la mateixa manera que les persones, les empreses i els comerços també comuniquen (fins i tot encara que no vulguin).

En aquesta sessió explicarem les claus de la comunicació del nostre temps, amb exemples pràctics sobre com es construeix l’opinió pública, i els millors mecanismes per assolir els nostres objectius. A més a més, exposarem la importància que té el bon ús de la llengua en les nostres comunicacions i oferirem les eines i els recursos que facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa, amb un pressupost mínim.

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on començar? Consideres que el bon ús del català és important per donar un impuls al teu negoci? Has obert un perfil a Twitter i tens dubtes sobre com parlar amb el teu públic? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comerç? Necessites canviar de dalt a baix la comunicació de la teva empresa?

Aquests interrogants i molts més es posaran en relleu en aquest taller de comunicació, on també podràs resoldre els teus dubtes.

PROGRAMA

11.15 h Recepció d’assistents

11.30 h Benvinguda

11.45 h Comunicar amb èxit 

Sr. Néstor Cumplido, consultor de Comunicació de PIMEC

12.35 h Per un servei de qualitat, el català és clau

Sra. Rosalia Vernet, tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística del Priorat

13.05 h Torn obert de preguntes

13.15 h Comiat i sortida

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

July 05 2018

Details

Date: July 5, 2018
Time: 11:30 - 13:15
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Consell Comarcal de Priorat

Plaça de la Quartera, 1
Falset, Tarragona 43370 Espanya

+ Google Map

Organizer

Pimec Priorat
Phone: 977 83 06 82
Website: Visit Organizer Website