Comunica’t i arriba tan lluny com et proposis

Loading Events
  • This event has passed.

La comunicació no és cosa de grans ni de petits; totes les empreses i comerços comuniquen (encara que no vulguin). En aquesta sessió mostrarem les claus de la comunicació del nostre temps amb exemples sobre com es construeix l’opinió pública, el bon ús de la llengua en les nostres comunicacions, i oferirem eines i recursos que et facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa amb un pressupost low-cost..

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on començar? Vols contactar amb els mitjans de comunicació però no ho fas perquè creus que només es fan ressò de l’activitat de les grans empreses? Has obert un perfil a Twitter i vols aconseguir que el teu missatge arribi al teu públic objectiu? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comerç? Necessites donar-li un gir a la comunicació interna de la teva empresa?

Aquests interrogants i molts més es posaran en relleu en aquest taller de comunicació on també podràs resoldre els teus dubtes. Així doncs, t’esperem el proper 17 de gener, a les 12.30 h, a Tarragona, on t’ajudem a comunicar amb èxit.

– Benvinguda
– Què és la comunicació
– Identificar els diferents públics
– Pla de comunicació
– Els mitjans de comunicació
– Les xarxes socials
– Com mesurar l’efectivitat de les teves accions
– Eines i recursos al teu abast

January 17 2018

Details

Date: January 17, 2018
Time: 12:30 - 14:30
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Pimec

Avda. Bellissens, 42. Edifici Tecnoparc.
Reus, Tarragona 43204 Espanya

+ Google Map

Phone:

93 496 45 00

Visit Venue Website

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i anirà a càrrec de Sara Suñé, consultora de Comunicació de PIMEC.

Organizer

Pimec Tarragona
Phone: 977211188
Email:
Website: Visit Organizer Website