Business Networking

Loading Events
  • This event has passed.

El networking és l’art de construir i mantenir relacions personals a llarg termini que impliquin sempre un benefici conjunt per a les dues parts. Per aquest motiu, estem parlant d’una eina realment potent per aconseguir els nostres objectius, tant personals com professionals.

Per al vostre projecte emprenedor, sobretot al principi, és molt important la visibilitat local. Això vol dir que el mercat proper, la massa crítica del microentorn, conegui el projecte i pugui compartir les seves observacions i els seus suggeriments amb els creadors abans que la idea empresarial passi a una segona fase. És per això, que us proposem un espai de trobada on els emprenedors i els empresaris puguin compartir experiències i establir sinergies. Enguany volem donar tot el protagonisme als emprenedors i, com a novetat, la cita esdevindrà una sala d’exposició d’empreses, productes o serveis de nova creació del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

A més, a través de la xerrada “Cinco cosas que he aprendido de emprender”, comptarem amb les experiències del Néstor Guerra, emprenedor, mentor i professor i un dels experts més reconeguts en l’àmbit d’emprenedoria Lean Start-up. Actualment és CEO i cofundador d’IEC, start-up dedicada al desenvolupament de solucions per smart cities i ha estat ponent en esdeveniments tan importants com TEDx, Expomanagement, Saló miEmprensa, ESL, StartupWeek, EBE, etc.

December 19 2017

Details

Date: December 19, 2017
Time: 17:30 - 23:00
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Escola d’Arts i Disseny

Carretera de Valls, s/n
Tarragona, Tarragona 43007 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 21 12 53

Visit Venue Website

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website