Accions formatives Tarragona Impulsa

Loading Events
  • This event has passed.

Cursos, jornades i càpsules formatives

En aquest espai trobaràs informació sobre l’oferta formativa que posem al teu abast per ajudar-te a crear la teva pròpia empresa.

CUSTOMER DISCOVERY: COM DESCOBRIR NOVA CLIENTELA I DISSENYAR PRODUCTES INNOVADORS

6 d’octubre / Hora: 16 h / Durada: 3 h / Expert: Sergi Manaut

Com descobrir nous clients, identificar què necessiten i definir els productes i serveis que de debò responen a les seves necessitats a través de la metodologia Customer Discovery. Ho treballaràs en aquesta sessió, amb l´objectiu de formular correctament les hipòtesis a validar (client, problema, solució), a fi d´adaptar les teves propostes a necessitats reals dels clients.

GESTIÓ INTEL·LIGENT DE CLIENTS AMB EINES DIGITALS

15 d’octubre / Hora: 16 h / Durada: 3 h / Expert: Carlos Pérez

En aquesta sessió coneixeràs les eines principals de gestió personalitzada de clients i aprendràs a crear seqüències de comunicació amb els clients potencials que han visitat la botiga o la web que han proporcionat el seu email de contacte, d’acord amb les preferències o interessos que han manifestat a partir d´una acció realitzada.

LIDERATGE PERSONAL, EMPRESARIAL I DE MARCA: ET COMPRARAN SI CREUEN EN TU

20 d’octubre / Hora: 16 h / Durada: 2,5 h / Expert: Tomás Mata

Ens hem plantejat quina imatge de lideratge estem comunicant mitjançant la nostra presència digital? Treballarem com construir una marca personal de qualitat que reforci la credibilitat de la nostra proposta a través del lideratge personal, empresarial i de marca.

COM FER CONVIURE LES TEVES FINANCES PERSONALS AMB LES DEL TEU NEGOCI

29 d’octubre / Hora: 10 h / Durada: 2 h / Expert: Eduard Conti

Aquesta formació et permetrà millorar el coneixement, la capacitat de planificació de manera coordinada entre les finances personals i les del negoci, i la confiança en la gestió de la teva economia, a fi de contribuir, així, a millorar el teu benestar personal i els resultats del teu negoci.

COMPETIR , FINS I TOT SENT PETITS EN TEMPS D´AMAZON

4 de novembre / Hora: 10 h / Durada: 2,5 h /Expert: Agustín

Durant la sessió veurem el camí a recórrer per transformar-nos en una empresa data driven, per millorar les decisions i processos de negoci a partir de les dades. Parlarem de casos concrets de pimes que ja han fet el pas, coneixerem eines i analítiques, ens farem una idea dels seus costos i implicacions i obtindrem una visió sobre com començar a fer els primers passos en aquesta direcció.

MÀRQUETING ONLINE: DEFINICIÓ D’UNA ESTRATÈGIA TRANSVERSAL I GUANYADORA

10 de novembre / Hora: 16 h / Durada: 3 h / Expert: Carlos Pérez

Ja estàs preparat per promocionar-te a través de les xarxes socials? Saps quina és la que millor s’adequa a les necessitats del teu negoci? En aquesta activitat, t’ajudarem a definir l´estratègia coherent amb el target al qual et dirigeixes; el què, el com i el perquè d’un canal virtual ple d’oportunitats però també de dilemes.

FISCALITAT PER A NEGOCIS ONLINE RESPECTE A NEGOCIS TRADICIONALS

18 de novembre / Hora: 16 h / Durada: 3 h / Experta: Marta Pons

Coneixes els requisits fiscals específics de la venda online? Amb aquesta càpsula t´informarem de totes les obligacions fiscals i de quins models tributaris s´han de presentar per complir amb les obligacions fiscals de les vendes i/o prestació de serveis tant online com offline.

MACHINE LEARNING TAMBÉ A LA TEVA EMPRESA. COM UTILITZAR ELS ALGORITMES DE GOOGLE O NETFLIX PER CONÈIXER MILLOR EL CLIENT O MILLORAR ELS PROCESSOS INTERNS

26 de novembre / Hora: 16 h / Durada: 2,5 h / Expert: Roger Agustín

Tots hem experimentat els algoritmes d’intel·ligència artificial, que ens recomanen quina pel·lícula veure, quin producte comprar. Però sabem realment com funcionen aquests algoritmes? Per a què serveixen i per a què no serveixen? En quins casos són fiables i en quins altres no? Quantes dades i quin tipus d’informació és necessari tenir per poder utilitzar-los? En aquest curs entendrem els principis bàsics darrere d’aquests algoritmes, els principals casos d’ús i algunes aplicacions de negoci concretes dutes a terme per pimes.

CONCEPTES BÀSICS PER DECORAR EL TEU LOCAL

2 de desembre / Hora: 10 h / Durada: 2 h / Experta: Adela Guillén

Tenim clar on treballarem? Local comercial, oficina o a casa? La decoració del nostre negoci ha de ser còmoda, hem de buscar l´equilibri entre un espai funcional i uns elements decoratius adequats, que el facin visiblement més atractiu. Quin serà l´estil més adequat per mostrar la nostra marca? Expositors, cartells, aparadors, parets interiors…?

COM FER ESTUDI DE MERCAT AMB POCS RECURSOS

15 de desembre / Hora: 16 h / Durada: 2 h / Experta: Amanda Figueras

En aquesta sessió aprendràs, a través d´exercicis pràctics, a analitzar el teu mercat des de diferents perspectives (portafolis, segments de clients i fonts d’ingressos, estratègies d’aliances) per definir els teus objectius i establir indicadors amb els quals puguis avaluar a posteriori els resultats de les accions realitzades.

December 02 2020

Details

Start: December 2, 2020 @ 08:00
End: February 10, 2021 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 24 36 09

Visit Venue Website

Organizer

Tarragona Impulsa
Phone: 977243609
Email:
Website: Visit Organizer Website