1r Afterwork – “Complot: Com convertir una idea en negoci”

Loading Events
  • This event has passed.

Presentació

Quedar per prendre una cervesa és l’excusa més habitual per reunir-se amb amics o companys de feina. És un moment per socialitzar i enfortir relacions tant personals com de negoci en un ambient més distès. Per tot això, volem proposar-vos una trobada Afterwork on Xavier Mas, expert en estratègia empresarial i expansió de negocis, presentarà eines i recursos que us guiaran en l’evolució de la vostra idea al vostre negoci. Els assistents tindreu la oportunitat de identificar en quin punt us trobeu de la trajectòria emprenedora i quins aspectes podeu treballar per assolir l’èxit del vostre projecte.

En la jornada també ens endinsarem en la trajectòria de la cervesa Complot IPA, la primera elaborada amb llúpol de Prades. Gràcies a les característiques climatològiques d’aquesta localitat del Baix Camp, s’ha pogut aportar un dels elements més diferencials de a la cervesa com és el Nugget, un llúpol que dóna un gran toc d’amargor net i d’alta qualitat, sumant-li un subtil sabor de gust floral. Aquest projecte ha permès dinamitzar el poble i implicar als ciutadans que hi treballen i hi viuen.

I finalment, tindrem l’oportunitat de compartir un espai networking al voltant d’un petit tast amb un maridatge de cerveses

PROGRAMA​

18.00 h – Acreditacions i benvinguda.

18.30 h – Xerrada col·loqui “Complot: com convertir una idea en negoci” a càrrec de Xavier Mas, mentor d’emprenedors i assessor d’empreses.

19.45 h – El procés de fabricació de la cervesa Complot a càrrec de Damm.

20.00 h – Presentació i maridatge d’algunes varietats de cerveses Damm i espai networking.

22.00 h – Final de l’afterwork.

May 02 2019

Details

Date: May 2, 2019
Time: 18:30 - 22:00
Event Categories:
Event Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Diputació de Tarragona

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website