Una aplicació per connectar escaladors amateurs guanyadora de la 1a Hackathon online Tarragona Talent

Una aplicació per connectar escaladors amateurs guanyadora de la 1a Hackathon online Tarragona Talent

Climbudy, una aplicació per connectar escaladors amateurs per poder fer sortides a la muntanya, tenint en compte el nivell i altres criteris importants per escalar va ser la guanyadora de la I Hackthon Tarragona Talent organitzada per l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i la URV Emprèn que es va celebrar els passats divendres 27 i dissabte 28.

En aquest esdeveniment virtual hi van participar 26 persones amb talent emprenedor. Els participants van identificar problemes de l’entorn, els van prioritzar, i es van constituir els equips per poder treballar en la proposta d’una solució per cada problema amb només 6 hores. Van estar guiats per una consultora que va dinamitzar la sessió i els va mostrar les metodologies Design Thinking i Lean Startup.

D’aquest Hackathon a més de l’aplicació Climbudy també en van sortir altres projectes com Tikpay, una aplicació per seleccionar els productes que vols pagar dins un compte de grup d’un restaurant o bar; Educatics, una plataforma per crear comunitat entre els professors/es per innovar en l’àmbit educatiu; Tarracofeel, un projecte en el qual la ciutadania de Tarragona es converteixen en ambaixadors de la ciutat o Exercise, una aplicació que bescanvia les hores dedicades a fer esport en vals per consumir en bars o restaurants després del confinament.

Noticía publicada a Tots21.