Teixint vincles econòmics entre estudiants i empreses

Teixint vincles econòmics entre estudiants i empreses

Aquesta quarta i darrera jornada, titulada ‘Com incorporar les top skills del futur a la teva empresa’, ha girat al voltant de quines seran les competències que les empreses buscaran en els treballadors, en un futur.

Aquest divendres s’ha celebrat la clausura del programa FURV-URV Emprèn a la Facultat d’Economia de la URV. La jornada, que ha anat dirigida a estudiants, però també a emprenedors i empresaris, ha acollit una quarantena d’assistents que han conegut eines i mecanismes per incorporar les top skills del futur a l’empresa, a través d’una xerrada.

En aquesta línia, s’ha celebrat una taula rodona amb el testimoni de dues start-ups d’èxit, com també amb l’experiència d’una ex-alumna de la facultat que ha exposat la visió de la Generació Z, a l’hora de buscar un lloc de treball. Els requisits dels joves que busquen feina. L’objectiu d’aquestes sessions ha estat generar vincles entre el teixit empresarial del territori i les tecnologies i start-ups desenvolupades al món universitari.