Presentació del programa “Talent URV Emprén” a les empreses del plenari de la cambra de Tortosa

talent-URV-Empren-cambra

Presentació del programa “Talent URV Emprén” a les empreses del plenari de la cambra de Tortosa

El president de la Cambra Francesc Faiges, va agrair als ponents la presentació per a les empreses del nostre territori tot afegint que: “son moltes les empreses de diferents sectors que estan innovant en processos, productes i gestió empresarial. Anar de la mà de la nostra universitat, és una avantatja competitiva que aporta valor i tenim que saber aprofitar“, va comentar Faiges.

Un programa que té com a objectiu vincular el teixit empresarial del Territori amb el talent i les tecnologies que surten de la URV. Cerquem empresaris que apostin pel territori i pel seu talent. Empresaris interessats en conèixer els projectes i tecnologies que sorgeixen de la URV, en innovació i idees noves, en diversificar i/o invertir en nous projectes, en fer seguiment de projectes amb gran potencial, etc.

talent-URV-Empren

Fruit de les primeres trobades s’ha aconseguit recopilar i aportar informació en els següents aspectes:

  • Serveis de la URV: La URV disposa de 140 grups de recerca pluridisciplinaris que poden oferir un ampli ventall de serveis.
  • Tecnologies de la URV- Patents i registres: La URV protegeix els resultats nous que es generen per part del seu personal investigador. Son patents i coneixements per investigació que volen transmetre a empreses que els poden produir i comercialitzar. Actualment es compta amb més de 100 invencions i obres protegides.
  • Spin-Off de la URV: La URV participa accionarialment en 12 empreses que basen el seu negoci en tecnologies i coneixements propis.
  • Projectes emprenedors: Projectes amb gran potencial de creixement impulsats per estudiants, alumnes, agents de la comunitat universitària o del territori. Amb idees validades de gran potencial per créixer que necessiten inversió i/o acompanyament.

La Càtedra d’Emprenedoria i Creació d’Empreses, junt amb els seus col·laboradors, el Sr. Xavier Mas (consultor i assessor d’estratègia i organització) i la Sra. Inma Vázquez (Consultora i assessora), i amb el suport del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la FURV, s’han unit per promoure aquest programa.

Notícia publicada al Diari de Tarragona