Premi Diari de Tarragona i BBVA a la innovació empresarial en sostenibilitat i transformació digital per a PIMEs de la província de Tarragona

Premi Diari de Tarragona i BBVA a la innovació empresarial en sostenibilitat i transformació digital per a PIMEs de la província de Tarragona

Diari de Tarragona i BBVA amb la col·laboració de Clúster TIC Catalunya Sud, Cambra de Tarragona i Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial URV, convoquen la segona edició del premi a la innovació empresarial en sostenibilitat i transformació digital per a PIMEs de la província de Tarragona, amb la finalitat de fomentar el creixement sostenible i digital del teixit econòmic del nostre territori.

Convocatòria 2023

Històric de guanyadors/es de totes les convocatòries

2022

Guanyador: Celler Herència Altes

El Celler Herència Altes és una empresa familiar ubicada a Gandesa dedicada a la vinicultura. Aquesta empresa va ser la guanyadora del premi pel seu projecte per vetllar per la flora i la fauna del territori. Per aconseguir aquest objectiu han dut a terme moltes actuacions a favor de la biodiversitat. A la vegada, han tingut cura per mantenir l’orografia de les vinyes. Executen totes aquestes tasques per aconseguir minimitzar la petjada de carboni.

Premiat: Autoescola Jordi

L’Autoescola Jordi és una empresa ubicada a Tarragona que es dedica a l’ensenyament de la conducció des de fa gairebé 40 anys. En un sector molt competitiu, l’Autoescola Jordi destaca entre la competència pel seu ús de la tecnologia. No només fan cursos en línia, sinó que també fan ús de la tecnologia dintre dels vehicles per poder parametritzar a l’alumnat i així poder ensenyar de millor manera.

Premiat: Magnore

Magnore e-learning és una empresa tarragonina dedicada a l’e-learning. Més concretament, es dediquen a la transformació digital de continguts, inclòs el disseny i desenvolupament de plataformes de formació en línia. Trivia n’és un exemple. Aquesta aplicació mòbil està dedicada a mostrar diferents itineraris turístics per conèixer les diverses ciutats catalanes. Per incentivar a la gent a fer aquests recorreguts, Magnore e-learning proporciona petits premis.