L’acceleradora empresarial s’instal·la a Reus

L’acceleradora empresarial s’instal·la a Reus

Deu empreses amb projectes innovadors o emergents amb seu en el Camp de Tarragona formessin part de l’acceleradora empresarial Camp Tgn Up.
Es tracta d’un programa d’acompanyament empresarial coordinat per la Diputació de Tarragona i que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Reus, Tarragona, Valls, el Vendrell i diversos Consells Comarcals del Camp de Tarragona.

Durant 8 mesos, i a través de la mentoria de professionals de l’àmbit acadèmic i empresarial, les empreses tindran l’oportunitat d’incrementar la seva formació professional per impulsar noves iniciatives o consolidar les ja existents.
Entre les empreses que rebran aquest impuls en l’acceleradora hi ha algunes dedicades al món de la robòtica i l’educació, com Dynamind o Petits Enginyers; empreses dedicades al món digital com Easy2Bise, Comercial Comarkia o Punt d’Accés, que col·loquen antenes wifi per connectar a internet llocs de difícil accés; o fins i tot una empresa de guia de serveis i activitats en la naturalesa, anomenada Surt Activitats a la Natura; i un fabricant de snowboards com Rio Longboard, entre altres.

Totes elles tindran a la seva disposició un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que els acompanyaran i assessoraran de forma individualitzada.
Per a aquest acompanyament disposaran d’un total de 25 hores, encara que tindran 120 hores més de formació amb experts de diferents àmbits, bàsicament vinculats al finançament, al món de l’emprenedoria, a la gestió dels recursos humans, al márqueting i als conceptes bàsics sobre aspectes legals i fins i tot a la internacionalització empresarial.
També en Els Terres de l’Ebre.

L’Acceleradora Camp Tgn Up, amb seu a Reus, es va presentar ahir en la Tabacalera de Tarragona. El mateix model de programa d’impuls empresarial també s’ha engegat a la seu del Viver d’Empreses de Tortosa, amb el nom Ebre Up.

Notícia publicada per Diari de Tarragona.