La URV farà xerrades d’emprenedoria a través d’Instagram Live

La URV farà xerrades d’emprenedoria a través d’Instagram Live

Ara més que mai, els nostres emprenedors “necessiten suport, acompanyament i formació”. És el que s’apunta des de la Càtedra d’Emprenedoria de la URV, on se segueix treballant (ara telemàticament) “per acompanyar, assessorar i fer xarxa amb els emprenedors del nostre territori”.

Per aquest motiu, s’han organitzat les ‘#URVEmprenTALKS‘, tallers d’emprenedoria gratuïts i en línia. La iniciativa comptarà amb ponents professionals del Camp de Tarragona que faran una xerrada d’entre 30 i 40 minuts a través l’Instagram Live d’ @URVEmpren, cada dimarts a les 5 de la tarda, amb 10 minuts posteriors de torn de preguntes. La primera #URVEmprenTalks, serà el proper dimarts dia 7 d’abril, a càrrec d’Ana Tarragona (@atarragona), emprenedora i empresària de projectes com @elnancasteller i @salix.sost que parlarà d’emprendre per sobreviure en temps de crisi.

El 14 d’abril serà el torn de Minerva Castillo ‘Emprendre, benestar i productivitat’; el 21, el de Núria Rios, amb ‘Comunicar en temps de confinament’; i el 28, el de Bibiana Villa, amb ‘Motivació per emprendre ara com mai’.