Joves campions de la Terra

Joves campions de la Terra - ONU Medi Ambient

Joves campions de la Terra

Joves Campions de la Terra és una innovadora plataforma, presentada pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient i recolzada per Covestro, que està dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys de tot el món per tal que presentin solucions creatives per als problemes ambientals globals més urgents.

D’aquesta manera, Covestro i ONU Medi Ambient s’uneixen per donar suport als joves perquè els seus grans idees es puguin convertir en solucions reals i factibles i que, al mateix temps, serveixin d’inspiració per motivar a altres joves a actuar i participar en fer del món un lloc millor. En aquest sentit, pretenen contrarestar el discurs negatiu sobre el medi ambient i inspirar a la pròxima generació de líders mediambientals.

Com participar-hi? Cada candidat haurà de proposar una solució que consideri prometedora i pugui fer front als problemes mediambientals actuals abans del 2 d’abril de 2018. De totes les propostes rebudes, set joves -un per cadascuna de les regions globals de l’ONU- seran nomenats ” joves Campions de la Terra “. Els guanyadors rebran 15.000 dòlars cadascun per posar en marxa el seu projecte, rebran assessorament intensiu i personalitzat que els ajudarà a fer realitat les seves grans idees per al medi ambient.

A més, els 50 candidats finalistes tindran el privilegi d’accedir a un exclusiu programa d’orientació en línia dirigit per un grup d’experts provinent dels 16.000 empleats de Covestro, els quals exerciran com a mentors dedicats a consolidar la viabilitat i la repercussió de les idees dels candidats escollits.

Més informació a Folleto Información – Jóvenes Campeones de la Tierra.