I jornada Talent URV & Empreses

Talent URV & Empreses

I jornada Talent URV & Empreses

El Centre de transferència de la Tecnologia i la Innovació de la FURV (Fundació URV) ha acollit aquest passat divendres, 15 de novembre, la celebració de la I jornada ‘Talent URV & Empreses’. Es tracta d’una trobada emmarcada dins del “Programa Talent FURV-URV Emprèn”, un nou projecte impulsat per la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra URV-Empresa per al desenvolupament de l’Emprenedoria i Creació d’Empreses de la FURV, amb l’objectiu d’augmentar la innovació i oportunitats de negoci en el territori tarragoní.

Aquesta primera jornada ha suposat una excel·lent ocasió on compartir experiències i coneixement entre els diferents agents implicats en el projecte; universitat, emprenedors i empreses. Estrenyent vincles i amb l’objectiu de fomentar la inclusió i retenció del talent en empreses destacades de la zona.

“Programa Talent FURV-URV Emprèn”: innovació i coneixement”

El “Programa Talent FURV-URV Emprèn” es va posar en marxa l’abril de 2019 i, precisament, Grupo Castilla ha estat una de les empreses tecnològiques i innovadores de referència seleccionada, juntament amb un grup d’empreses destacades, situades en la zona de Catalunya Sud. Per part seva, des de la creació d’aquest, Grupo Castilla s’ha posicionat ferm al costat d’aquesta bona iniciativa impulsada per la FURV-URV.

Respecte a la participació de Grupo Castilla en aquesta primera jornada, destacar que ha estat doble. D’una banda, Carles Castilla, Director General, ha intervingut en la fase inaugural de la jornada, destacant la importància que “universitat i empreses col·laboressin amb l’objectiu d’oferir oportunitats de negoci atractives al talent de la zona i que no marxi”. D’altra banda, Javier Castilla, Director Financer, ha participat en la sessió amb una ponència il·lustrativa sobre com Grupo Castilla ha afrontat amb èxit el repte financer dels últims anys, així com la previsió de creixement de la companyia.

Col·laboració URV i Grupo Castilla

No és la primera vegada que la URV i Grupo Castilla col·laboren en projectes basats en fomentar la innovació acadèmic-empresarial, de fet, fa uns mesos es va anunciar un altre acord entre tots dos, sobre la plataforma de RH en el núvol per a ús acadèmic: Innia.

Des de fa més de 30 anys la URV i Grupo Castilla han impulsat accions col·laboratives, com a convenis de formació, acolliment d’estudiants en pràctiques, convenis de col·laboració en recerca i desenvolupament entre altres.
En línies generals, és important remarcar que per a Grupo Castilla la relació de col·laboració amb la URV resulta fonamental per a afrontar nous reptes de futur, mitjançant la cooperació entre totes dues entitats.

Notícia publica en la web del Grup Castella