Èxit de l’acceleradora Ebre Up per a la retenció de talent

Èxit de l’acceleradora Ebre Up per a la retenció de talent

Aquest dimarts s’ha realitzat l’acte de cloenda de l’acceleradora Ebre Up, un programa que al llarg de vuit mesos ha donat eines de gestió a deu empreses emergents de les Terres de l’Ebre a través de formació especialitzada i el mentoratge d’experts. El diputat delegat de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Joan Josep Malràs, ha destacat que el programa ha estat tot un èxit malgrat haver detectat certs dèficits que es corregiran per a la propera edició. De fet, Malràs ha assegurat que l’acceleradora s’ha demostrat que és una gran eina per evitar la pèrdua de talent a les Terres de l’Ebre.

En la mateixa línia, s’ha pronunciat el regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehman.

Per la seva part, el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, ha explicat que al territori s’ha detectat una descompensació entre l’oferta i la demanda de treball.

Un de les empreses emergents que ha participat en l’Ebre Up és el Celler Arrufí. La seva representant, Laia Arrufí, ha explicat que el programa els ha permès definir les línies a seguir per avançar en èxit. Per la seva part, el mentor Arcadi Mayor, d’Empatica.net, ha detallat la tasca realitzada amb el Celler Arrufí.

En acabar l’acte, lliurament de diplomes i foto de grup.